Τροφές με βάση το κρέαςΥγιεινά σνακΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Μοσχαρίσιο συκώτι ψητό με κρεμμύδια και ψητό νεφρό και καρδιά με μπόλικα κρεμμύδια

5/5 - (10 votes)

Πώς να φτιάξετε μοσχαρίσιο συκώτι με κρεμμύδια και ψητό νεφρό και καρδιά με πολλά κρεμμύδια;

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής
  1. Πρώτα από όλα πλένουμε καλά το συκώτι, την καρδιά και τα νεφρά, μετά ψιλοκόβουμε τους κύβους και βάζουμε το λίπος μας στην κατσαρόλα και το προσθέτουμε.
  2. Το έκανα σε ξεχωριστές κατσαρόλες, δεν το μαγείρεψα στην ίδια κατσαρόλα καθώς δεν έψηναν με τον ίδιο ρυθμό. .
  3. Ας εφαρμόσουμε την ίδια διαδικασία στο μείγμα καρδιάς και νεφρών.
  4. Και ας πάρουμε τις κατσαρόλες μας στο μάτι της κουζίνας, κλείνουμε τα καπάκια τους και τις αφήνουμε να ψηθούν σε μέτρια φωτιά, ανακατεύοντας κατά διαστήματα.
  5. Σε αυτό το στάδιο, δεν χρειάζεται να προσθέσετε νερό και στα δύο.
  6. Πρόσθεσα στο συκώτι, αλλά δεν χρειαζόταν το μείγμα καρδιάς και νεφρού.
  7. Το δικό του ζουμί είναι αρκετό, ας ρίξουμε λίγο αλάτι όταν ψηθεί αρκετά και αρχίσει να βγάζει νερό (δεν χρειάζεται να προσθέσουμε πολύ γιατί θα το προσθέσουμε στο κρεμμύδι)
  8. Αφού αλατίσουμε, μαγειρεύουμε για λίγα λεπτά ακόμα και σβήνουμε τη φωτιά, ρίχνουμε το μείγμα συκωτιού και καρδιάς-νεφρού σε ένα πιάτο και χρησιμοποιούμε άλλη κατσαρόλα ή αφού πλύνουμε τις κατσαρόλες μας, το ξαναβάζουμε στη φωτιά και λιώνουμε. προσθέτοντας περίπου 100 γρ βούτυρο για κάθε κατσαρόλα και προσθέτουμε τα κρεμμύδια μας που τα κόψαμε σε κύβους. Αφού ρίξουμε λίγο αλάτι, σοτάρουμε μέχρι να ροδοκοκκινίσουν και προσθέτουμε τα μυρωδικά στα κρεμμύδια που έχουν σοταριστεί αρκετά και τα ανακατεύουμε για μια-δυο φορές, μετά προσθέτουμε το μοσχαρίσιο συκώτι σε μια κατσαρόλα και το μείγμα της καρδιάς και των νεφρών που μαγειρέψαμε στο άλλη κατσαρόλα, το ανακατεύουμε μια-δυο φορές για να αναμειχθούν καλά τα υλικά και μετά σβήνουμε την εστία και το σερβίρουμε.
  9. Είναι μια σούπερ συνταγή για τους λάτρεις του κρέατος τύπου παραπροϊόντων μαζί με το ρύζι για βραδινό. Καλή τύχη σε όσους θα το κάνουν. 😊🙋

Μοσχαρίσιο συκώτι ψητό με κρεμμύδια και ψητό νεφρό και καρδιά με μπόλικα κρεμμύδια Συνταγή με φωτογραφία

Μοσχαρίσιο συκώτι ψητό με πολλά κρεμμύδια και ψητό νεφρό και καρδιά με πολλά κρεμμύδια..Μοσχαρίσιο συκώτι ψητό με πολλά κρεμμύδια και ψητό νεφρό και καρδιά με πολλά κρεμμύδια..Μοσχαρίσιο συκώτι ψητό με πολλά κρεμμύδια και ψητό νεφρό και καρδιά με πολλά κρεμμύδια..Μοσχαρίσιο συκώτι ψητό με πολλά κρεμμύδια και ψητό νεφρό και καρδιά με πολλά κρεμμύδια..Μοσχαρίσιο συκώτι ψητό με πολλά κρεμμύδια και ψητό νεφρό και καρδιά με πολλά κρεμμύδια..Μοσχαρίσιο συκώτι ψητό με πολλά κρεμμύδια και ψητό νεφρό και καρδιά με πολλά κρεμμύδια..Μοσχαρίσιο συκώτι ψητό με πολλά κρεμμύδια και ψητό νεφρό και καρδιά με πολλά κρεμμύδια..Μοσχαρίσιο συκώτι ψητό με πολλά κρεμμύδια και ψητό νεφρό και καρδιά με πολλά κρεμμύδια..Μοσχαρίσιο συκώτι ψητό με πολλά κρεμμύδια και ψητό νεφρό και καρδιά με πολλά κρεμμύδια..Μοσχαρίσιο συκώτι ψητό με πολλά κρεμμύδια και ψητό νεφρό και καρδιά με πολλά κρεμμύδια..Μοσχαρίσιο συκώτι ψητό με πολλά κρεμμύδια και ψητό νεφρό και καρδιά με πολλά κρεμμύδια..Μοσχαρίσιο συκώτι ψητό με πολλά κρεμμύδια και ψητό νεφρό και καρδιά με πολλά κρεμμύδια..Μοσχαρίσιο συκώτι ψητό με πολλά κρεμμύδια και ψητό νεφρό και καρδιά με πολλά κρεμμύδια..Μοσχαρίσιο συκώτι ψητό με πολλά κρεμμύδια και ψητό νεφρό και καρδιά με πολλά κρεμμύδια..Μοσχαρίσιο συκώτι ψητό με πολλά κρεμμύδια και ψητό νεφρό και καρδιά με πολλά κρεμμύδια..Μοσχαρίσιο συκώτι ψητό με πολλά κρεμμύδια και ψητό νεφρό και καρδιά με πολλά κρεμμύδια..Μοσχαρίσιο συκώτι ψητό με πολλά κρεμμύδια και ψητό νεφρό και καρδιά με πολλά κρεμμύδια..Μοσχαρίσιο συκώτι ψητό με πολλά κρεμμύδια και ψητό νεφρό και καρδιά με πολλά κρεμμύδια..Μοσχαρίσιο συκώτι ψητό με πολλά κρεμμύδια και ψητό νεφρό και καρδιά με πολλά κρεμμύδια..Μοσχαρίσιο συκώτι ψητό με πολλά κρεμμύδια και ψητό νεφρό και καρδιά με πολλά κρεμμύδια..Μοσχαρίσιο συκώτι ψητό με πολλά κρεμμύδια και ψητό νεφρό και καρδιά με πολλά κρεμμύδια..Μοσχαρίσιο συκώτι ψητό με πολλά κρεμμύδια και ψητό νεφρό και καρδιά με πολλά κρεμμύδια..Μοσχαρίσιο συκώτι ψητό με πολλά κρεμμύδια και ψητό νεφρό και καρδιά με πολλά κρεμμύδια..Μοσχαρίσιο συκώτι ψητό με πολλά κρεμμύδια και ψητό νεφρό και καρδιά με πολλά κρεμμύδια..Μοσχαρίσιο συκώτι ψητό με πολλά κρεμμύδια και ψητό νεφρό και καρδιά με πολλά κρεμμύδια..Μοσχαρίσιο συκώτι ψητό με πολλά κρεμμύδια και ψητό νεφρό και καρδιά με πολλά κρεμμύδια..

Μπορείτε να βρείτε τις συνταγές βίντεο στο κανάλι μας στο Youtube, το οποίο ακολουθούν 4,7 εκατομμύρια άνθρωποι.

Με την εφαρμογή Delicious Recipes, την οποία έχουν κατεβάσει περισσότερα από 10 εκατομμύρια άτομα. πάνω από 800.000 Η δοκιμασμένη συνταγή είναι πάντα μαζί σας. Κατεβάστε και τώρα.

Μοσχαρίσιο συκώτι ψητό με κρεμμύδια και ψητό νεφρό και καρδιά με μπόλικα κρεμμύδια Δημοσιεύθηκε στις 03.02.2018 16:42.

Αυτή η σελίδα ενημερώθηκε στις 03.02.2018 16:42.

Πιάτα με παραπροϊόνταΤροφές με κρέας

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button