Παιδικές τροφέςΣυνταγέςΣυνταγές Ζαχαροπλαστικής

Κατσαρόλα

5/5 - (10 votes)

Πώς να φτιάξετε μια συνταγή κατσαρόλας;

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής

Τα υλικά ψιλοκόβονται λίγο μεγάλα. Η κατσαρόλα είναι τοποθετημένη σε σειρές, από σκληρή έως εύκολη στο μαγείρεμα, αντίστοιχα. Στο κάτω μέρος, το κρέας σε κύβους τοποθετείται σε πατάτες, πιπεριές και κρεμμύδια στις μελιτζάνες. Ενδιάμεσα ρίχνεται σκόρδο. Πάνω τακτοποιούνται ντομάτες κομμένες σε ροδέλες και το βούτυρο κόβεται σαν τσένταρ και τοποθετείται πάνω. Η σάλτσα γίνεται με πελτέ ντομάτας. Προστίθεται αλάτι πιπέρι. Ρίξτε στην κατσαρόλα.

Η κατσαρόλα καλύπτεται με αλουμινόχαρτο και το καπάκι κλείνει. Η πίτα στέλνεται στο φούρνο όπου ψήνεται. Λαμβάνεται μετά από 2 ώρες.

Είναι νόστιμο όταν ψηθεί σε φωτιά με ξύλα στον φούρνο. Εάν δεν έχετε τέτοια ευκαιρία, μπορείτε να το βάλετε στο φούρνο στο σπίτι. Μπορείτε να μαγειρέψετε για 1 ώρα στους 200 βαθμούς. Αυτή η περίοδος μπορεί να παραταθεί ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του φούρνου. Μπορείτε επίσης να μαγειρέψετε στο μάτι της κουζίνας.

(Αν σας αρέσει να κόβετε το λίπος του κρέατος σαν φόρμα ή πιάτο και βάλτε πρώτα το λίπος χωρίς να βάλετε υλικά στον πάτο της κατσαρόλας, φυσικά. Δεν είναι απαραίτητο.)

Συνταγή κατσαρόλας με φωτογραφία

Κατσαρόλα 3
Κατσαρόλα 2

Μπορείτε να βρείτε τις συνταγές βίντεο στο κανάλι μας στο Youtube, το οποίο ακολουθούν 4,7 εκατομμύρια άνθρωποι.

Με την εφαρμογή Delicious Recipes, την οποία έχουν κατεβάσει περισσότερα από 10 εκατομμύρια άτομα. πάνω από 800.000 Η δοκιμασμένη συνταγή είναι πάντα μαζί σας. Κατεβάστε και τώρα.

Κατσαρόλα Δημοσιεύθηκε στις 28.05.2014 19:54.

Αυτή η σελίδα ενημερώθηκε στις 28.05.2014 19:54.

Μαγείρεμα στο σπίτιΠιάτα κόκκινου κρέατοςΤροφή λαχανικώνΤροφές με κρέας

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Check Also
Close
Back to top button